Zoeken in deze blog

vrijdag 25 maart 2011

Recept: Broccoli in een roomkaassausje met spekjes en rosti

30 minuten bereiden
Ongeveer 444 kcal
4 personen

Nodig:
1 zak rosti ( 600 g )
Zout en peper
Knoflookpoeder
Paprikapoeder

1 grote ui
1 teentje knoflook
Een grote stronk broccoli
Een pakje ( vegetarische ) spekreepjes ( 150 g )
150 g roomkaas met kruiden
100 ml kookroom light
3 el olijfolie

1. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze.
2. Pel de knoflook en ui en verwijder de middenstukken. Snipper ze fijn.
3. Bak de ui en knoflook glazig.

4. Zet ondertussen de rosti op het vuur. Breng deze op smaak met zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder.

5. Bak de spekblokjes mee met de ui. Bak dit ongeveer 5 minuten.
6. Voeg dan de gekookte broccoli, kookroom en roomkaas met kruiden mee. Warm dit goed door op een laag vuur.
7. Serveer met de rosti. Eet smakelijk!
Xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten