Zoeken in deze blog

zondag 1 mei 2011

Recept: Gevulde paprika

1 persoon
Hoofdgerecht
30 minuten bereiden
Ongeveer 315 kcal

Nodig
1 grote rode paprika
50 gram geraspte kaas ( slankie )
1 blikje tonijn op water ( 180 gram )
2 ansjovisfilets
1 tl kappertjes
1 el halvanaise
Zout en peper
Peterselie
Bieslook

Bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200 C.
2. Laat de tonijn heel goed uitlekken.
3. Snijd de ansjovisfilets fijn. Snijd de paprika open en verwijder de zaadlijsten. Knip de peterselie en bieslook in kleine stukjes.
4. Meng de tonijn, ansjovisfilets, kappertjes, halvanaise, peterselie, bieslook en eventueel nog wat zout en peper naar smaak goed door elkaar.
5. Leg de paprikadelen naast elkaar in een ovenschaal en vul deze met het tonijnmengsel.
6. Bestrooi de paprikadelen met de kaas en bak 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten