Zoeken in deze blog

vrijdag 20 mei 2011

Recept: Tagliatelle met pesto rosso, courgette, knoflook, ui en ham

4 personen
Hoofdgerecht
20 minuten bereiden
Ongeveer 430 kcal

Nodig
250 gr tagliatelle
1 potje pesto rosso ( 90 gr )
1 courgette
2 teentjes knoflook
1 grote ui
1 pakje ( vega ) hamblokjes ( 150 gr )
1 tomaat
Knoflookpoeder, zout en peper

Bereiden
1. Kook de tagliatelle volgens de verpaking.
2. Snijd ondertussen de courgette, tomaat, knoflook en ui.
3. Bak de courgette,tomaat, knoflook, ui, ham en pesto zonder olie ( olie zit al in de pesto ).
4. Laat de tagliatelle uitlekken en roer deze door het groentenmengsel.
5. Breng op smaak met het knoflookpoeder, zout en peper.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten