Zoeken in deze blog

donderdag 17 maart 2011

Recept: Fusillischotel

20 minuten bereiden, 35 minuten wachten
4 personen

Nodig:
300 gram fusilli
Een pakje ( Valess ) gehakt
Een courgette
Een zakje 30+ geraspte kaas
Een blikje tomatenblokjes
Knoflookpoeder
Zout en peper

1. bak het gehakt ongeveer 4 minuten in een klein scheutje olie.
2. Snijd de courgette in blokjes. Bak de courgette 4 minuten mee.
3. Warm de tomatenblokjes mee. Breng op smaak met de kruiden.
4. Doe de helft van de saus in een overnschaal. Dek af met de helft van de fusilli. Doe nog een keer de helft van de saus hier overheen. Bedek met de rest van de fusilli en eindig met de rest van de saus.
5. Strooi de kaas erover en bak 35 minuten in de oven, wel in de gaten houden, dit verschilt soms per oven!



Xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten