4 personen
Hoofdgerecht
15 minuten bereiden
Ongeveer 545 kcal
Nodig
150 gr gerookte makreelfilets ( dit is zonder graatjes )
300 gr penne rigate ( pasta )
Een potje pesto rosso ( 90 gr )
Verse basilicum
75 gr rucola ( sla )
1 komkommer
40 gr gemengde pitjes ( zonnebloempitten, pijboompitten enz. )
Bereiden
1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
2. Snijd de makreel grof en zorg ervoor dat er geen verdwaalde graatjes meer zijn.
3. Verdeel de rucola over de borden.
4. Snijd de komkommer in kleine blokjes en verdeel deze en basilicum naar smaak over de rucola.
5. Giet de penne af en meng met de pesto en makreel.
6. Verdeel dit over de salade en bestrooi met de pitjes
Eet smakelijk!
Zoeken in deze blog
vrijdag 15 april 2011
donderdag 14 april 2011
Recept: Snelle eiersalade
1 persoon ( genoeg voor 2 boterhammen )
Lunch
20 minuten bereiden
Ongeveer 220 kcal
Nodig
2 eieren
Mosterd
Halvanaise
Ketchup
Zout en peper
Bereiden
1. Kook de eieren in acht minuten hard.
2. Laat de eieren schrikken. Zet er net zolang een koude straal op tot ze echt koud zijn of leg ze een tijdje in de koelkast, dit duurt wel langer, maar ze worden zo wel beter koud.
3. Pel de eieren.
4. Doe naar eigen smaak de sauzen en zout en peper erbij
5. Prak het geheel fijn. Je kunt er ook voor kiezen om er wat grovere stukken in te laten.
Serveertip: Een blaadje basilicum.
Extra lekker op: Een volkorenbeschuitje.
Eet smakelijk!
Lunch
20 minuten bereiden
Ongeveer 220 kcal
Nodig
2 eieren
Mosterd
Halvanaise
Ketchup
Zout en peper
Bereiden
1. Kook de eieren in acht minuten hard.
2. Laat de eieren schrikken. Zet er net zolang een koude straal op tot ze echt koud zijn of leg ze een tijdje in de koelkast, dit duurt wel langer, maar ze worden zo wel beter koud.
3. Pel de eieren.
4. Doe naar eigen smaak de sauzen en zout en peper erbij
5. Prak het geheel fijn. Je kunt er ook voor kiezen om er wat grovere stukken in te laten.
Serveertip: Een blaadje basilicum.
Extra lekker op: Een volkorenbeschuitje.
Eet smakelijk!
zondag 10 april 2011
What did we eat this week? Week 8
Maandag
Wokgroenten in teriyakisaus met rijst en gehaktballetjes ( recept )
Dinsdag
Mediteraans gevulde vegetarische schnitzel, gebakken aardappelschijfjes en een salade
Woensdag
Broodje kaassouffle, salade en patat
Donderdag
Paella en salade
Vrijdag
Broodje bapao en salade
Zaterdag
Spinazie met rozijnen en gefrituurde uienringen ( recept komt nog )
Zondag
Pittige pizza tosti ( recept komt nog )
Xxx
Wokgroenten in teriyakisaus met rijst en gehaktballetjes ( recept )
Dinsdag
Mediteraans gevulde vegetarische schnitzel, gebakken aardappelschijfjes en een salade
Woensdag
Broodje kaassouffle, salade en patat
Donderdag
Paella en salade
Vrijdag
Broodje bapao en salade
Zaterdag
Spinazie met rozijnen en gefrituurde uienringen ( recept komt nog )
Zondag
Pittige pizza tosti ( recept komt nog )
Xxx
Abonneren op:
Posts (Atom)