Zoeken in deze blog

dinsdag 10 mei 2011

What did we eat this week? Week 12

Maandag
Rijst met tauge, sateballetjes en pindasaus

Dinsdag
Vandaag heb ik niks gehad omdat ik ontzettend beroerd was nadat ik eten heb gegeten dat over datum was, beter opletten dus voortaan!

Woensdag
Broccoli-kaasquiche

Donderdag
Gado gado ( recept )



Vrijdag
Tomaten-groentensoep en breekbrood

Zaterdag
BBQ

Zondag
Rode pasta met italiaanse roerbakgroenten en sugosaus met basilicum

Xxx

maandag 9 mei 2011

Recept: Salade

2 personen
Lunch, ook lekker als broodbeleg
1 uur en 20 minuten bereiden
Ongeveer 215 kcal per persoon

Nodig
1 ui
1 kleine zoete appel
2 eieren
2 el roomkaas met bieslook
1 el halvanaise
Een halve komkommer

Bereiden
1. Kook de eieren hard.
2. Snijd de ui, appel en komkommer in kleine stukjes.
3. Prak de eieren en meng de ui, appel, roomkaas, halvanaise en komkommer er goed door.
4. Laat een uurtje intrekken in de koelkast.

Tip. Met gebakken aardappels is dit ook lekker als hoofdmaaltijd.

Eet smakelijk!

zondag 8 mei 2011

Recept: Macaroni in spinazie-kaassaus

1 persoon
Hoofdgerecht
15 minuten bereiden
Ongeveer 560 kcal

Nodig
75 gr macaroni
1 el roomkaas met bieslook
50 gr slankie geraspte kaas
20 gr oerpinda's
200 gr diepvriesspinazie

Bereiden
1. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing.
2. Smelt ondertussen de spinazie.
3. Voeg al roerende de roomkaas en geraspte kaas erdoor.
4. Giet de macaroni af en roer deze en de noten door de spinazie-kaassaus.

Eet smakelijk!