4 personen
Hoofdgerecht
30 minuten bereiden
Nodig
8 kleine aardappels
1 grote of 2 kleine bloemkolen
Kerriepoeder
Zout en peper
Bereiden
1. Schil de aardappelen. Snijd de bloemkool en de aardappelen in stukken. Kook ze samen tot ze goed door te prikken zijn.
2. Giet af. Vang het kookvocht op. Stamp tot een puree. Je kunt het kookvocht beetje bij beetje toevoegen tot het smeuig genoeg is. Dit is minder vet dan boter en melk toevoegen, maar wel smaakvol. Breng op smaak met het kerriepoeder, peper en zout. Zo simpel is het!
Serveertip. Stuk mager vlees/ vleesvervanger of vis.
Eet smakelijk!
Zoeken in deze blog
woensdag 6 juli 2011
zondag 3 juli 2011
Recept: Tilapiafilet uit de oven met paprika, pijboompitten, avocado en kaas
4 personen
Hoofdgerecht
40 minuten bereiden
Nodig
4 tilapiafilets
1 rode paprika
125 ml slagroom
40 gram pijnboompitten
1 avocado
4 plakken licht pittige kaas
Bereiden
1. Vet een bakvorm in en leg de tilapiafilets erin.
2. Snijd de paprika, avocado en plakken kaas in stukjes. Beleg de filets met de paprika en avocado.
3. Strooi de pijnboompitten en daarna de slagroom over de vis. Sluit af met de kaas.
4. Grill ongeveer 25 minuten in de oven op 200 C.
Serveertip. Een frisse salade
Eet smakelijk!
Hoofdgerecht
40 minuten bereiden
Nodig
4 tilapiafilets
1 rode paprika
125 ml slagroom
40 gram pijnboompitten
1 avocado
4 plakken licht pittige kaas
Bereiden
1. Vet een bakvorm in en leg de tilapiafilets erin.
2. Snijd de paprika, avocado en plakken kaas in stukjes. Beleg de filets met de paprika en avocado.
3. Strooi de pijnboompitten en daarna de slagroom over de vis. Sluit af met de kaas.
4. Grill ongeveer 25 minuten in de oven op 200 C.
Serveertip. Een frisse salade
Eet smakelijk!
Abonneren op:
Posts (Atom)