Zoeken in deze blog

woensdag 23 maart 2011

Recept: Frisse Yoghurt Curry

1 uur bereiden
Ongeveer 434 kcal
4 personen

Nodig:
3 el olijfolie
1 el oosterse wokolie ( 4 el olijfolie mag ook )
Een courgette
Een kleine broccoli
500 g aardappelen
Een grote ui
300 g griekse yoghurt
Een blikje tomatenblokjes, of verse tomaten ( 400 g )
100 g verse sperziebonen ( diepvries mag ook )
Een handje basilicum
Zout en peper
2 el kerriepoeder

1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en was ze.
2. Snijd de broccoli, courgette en de ui in stukjes.

3. Bak de ui in de olie tot deze goudbruin is.
4. Voeg de broccoli, courgette en sperziebonen toe. Roerbak dit 5 minuten.
5. Voeg 300 ml water en de tomatenblokjes toe. Breng dit aan de kook.

6. Voeg de aardappelen toe en laat deze minimaal 20 minuten afgedekt gaar worden.

7. Als de groenten en aardappelen beetgaar zijn, de yoghurt, basilicum en zout en peper naar smaak toevoegen.

8. Alles goed doorwarmen. Eet smakelijk!

Xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten