4 personen
Hoofdgerecht
30 minuten bereiden
Ongeveer 480 kcal
Nodig:
8 spinaziewraps
50 gr pijnboompitten
1 teentje knoflook
150 gr ricotta
1 el oosterse wokolie/ olijfolie
50 gr rozijnen
600 gr spinazie ( voordeelzak of 2 van 300 gram )
Zout en peper
Voorbereiden:
- Haal de steeltjes van de spinazie.
- Snipper de knoflook in kleine stukjes.
Bereiden:
- Bak de knoflook een minuut in de olie.
- Doe de spinazie erbij en laat deze slinken.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
- Warm de wraps op.
- Meng ondertussen de pijnboompitten, ricotta en rozijnen goed door de spinazie.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Schep het spinaziemengsel op de wraps.
Eet smakelijk!
Xxx
Geen opmerkingen:
Een reactie posten