Zoeken in deze blog

zaterdag 2 april 2011

Recept: Echte gado gado

4 personen
Hoofdgerecht
25 minuten bereiden
Ongeveer 440 kcal

Nodig:
100 gr taugé
300 gr gado gado saus van de toko pindasaus mag ook, maar is veel minder lekker!
600 gr sperziebonen
4 gekookte eieren
250 gr zilvervliesrijst

Bereiden:
1. Kook de eieren 8 minuten.
2. Kook de sperziebonen, prik er met een vork in om te kijken of ze gaar zijn.
3. Kook de rijst zoals op de gebruiksaanwijzing.
4. Maak de saus klaar zoals op de gebruiksaanwijzing.
5. Giet kokend water over de taugé.
6. Giet de rijst af, laat deze nog even afgesloten staan.
7. Giet de sperziebonen af.
8. Laat de eitjes schrikken, pel ze en snijd ze in schijfjes.

Tip. Lekker met gebakken uitjes of seroendeng.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten