Zoeken in deze blog

dinsdag 24 mei 2011

Recept: Chocolade muffins

14 personen
Gebak, tussendoor
40 minuten bereiden
Ongeveer 150 kcal per persoon

Nodig
1 pak kant-en-klare cakemix voor 12 cupcakes
40 gr pure chocolade hagelslag+ meer om te strooien
1 bus poedersuiker
Scheutje magere melk

Bereiden
1. Maak het muffinbeslag zoals de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Smelt de hagelslag met de melk in de magnetron op ongeveer 600 Watt. Roer iedere 10 seconden tot het mengsel egaal is. Meng dit door het beslag en verdeel het over de papieren muffin vormpjes. Bak dit 25 minuten op 225 C. De muffins zijn gaar als je er een satepikker in kunt prikken die er schoon uit komt.
3. Maak glazuur door de poedersuiker met een klein beetje kokend water ( scheutje bij scheutje toevoegen ) te roeren tot een vrij dik, vloeibaar beslag. Bestrijk de muffins hier mee en bestrooi met de hagelslag. Laat in de oven afkoelen met het deurtje open.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten