14 personen
Gebak, tussendoor
40 minuten bereiden
Ongeveer 150 kcal per persoon
Nodig
1 pak kant-en-klare cakemix voor 12 cupcakes
40 gr anijshagel+ meer om te strooien
1 bus poedersuiker
Scheutje magere melk
2 zakjes vanillesuiker ( 8 gr per zakje )
Bereiden
1. Maak het muffinbeslag zoals de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
2. Smelt de anijshagel met de melk in de magnetron op ongeveer 600 Watt. Roer iedere 10 seconden tot het mengsel egaal is. Meng dit door het beslag met de vanillesuiker en verdeel het over de papieren muffin vormpjes. Bak dit 25 minuten op 225 C. De muffins zijn gaar als je er een satepikker in kunt prikken die er schoon uit komt.
3. Maak glazuur door de poedersuiker met een klein beetje kokend water ( scheutje bij scheutje toevoegen ) te roeren tot een vrij dik, vloeibaar beslag. Bestrijk de muffins hier mee en bestrooi met de anijshagel. Laat in de oven afkoelen met het deurtje open.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten