1 persoon
Diner, lunch ( zonder naanbroodje )
15 minuten bereiden
Ongeveer 490 kcal ( incl. naanbroodje ) per persoon
Nodig
35 gr geitenkaas
100 gr rucola
2 tomaten
3 zongedroogde tomaten
1 el balsamico
1 klein naanbroodje
25 gr walnoten
Bereiden
1. Doe het naanbroodje 10-15 minuten in de oven op 250 C, zonder voor te verwarmen.
2. Snijd de geitenkaas in blokjes.
3. Scheur de rucolablaadjes iets kleiner zodat ze beter te eten zijn en verdeel ze over het bord.
4. Snijd de tomaten in blokjes.
5. Spoel de zongedroogde tomaten af met koud water en snijd ze in stukjes.
6. Hak de walnoten in tweeen.
7. Verdeel de geitenkaas, tomaten, zongedroogde tomaten, walnoten en balsamico over de rucola.
8. Serveer met het naanbroodje.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten