1 persoon
Lunch
10 minuten bereiden
Ongeveer 387 kcal per persoon
Nodig
2 sneetjes maisbrood
2 plakken 20+ licht pittige kaas
1/2 blikje tonijn op water
1 tl kappertjes
2 ansjovisfilet
1 tl halvanaise
4 plakjes tomaat
Bereiden
1. Snijd de ansjovisfilets fijn. Laat de tonijn goed uitlekken.
2. Meng de tonijn, kappertjes, ansjovis en halvanaise goed door elkaar.
3. Beleg een boterham met de helft van het tonijnmengsel. Dek af met de tomaat en vervolgens een plakje kaas. Beleg met de rest van het tonijnmengsel en ten slotte het laatste plakje kaas.
4. Bak de tosti in een koekenpan met boter of olie. Gezonder is het om hem in een tostiijzer te bakken zonder boter of olie, maar dit is wel net zo lekker!
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten